Magnus Chase a bohovia Asgardu – Thorovo kladivo


Rick Riordan

Druhý diel trilógie inšpirovanej tajomnými Vikingami a severskou mytológiou od bestsellerového autora Ricka Riordana.

Volám sa Magnus Chase. Pred rokom o takomto čase som vyberal smetné koše, spal pod mostom, flákal sa s kamošmi Hearthom a Blitzom, vyhýbal sa policajtom a snažil sa jednoducho prežiť ako bezdomovec.

Pred dvoma mesiacmi som z ničoho nič umrel v boji s ohnivým obrom a prebral som sa v hoteli Valhala ako jeden z Odinových bojovníkov einherjarov.

Od svojho znovuzrodenia som si už zvykol na veľa podivností. Putoval som po deviatich svetoch a stretal severských bohov, elfov, trpaslíkov a rôzne bandy netvorov, ktorých ani neviem pomenovať. Získal som magický meč a s jeho pomocou spolu s kamarátmi som odvrátil ragnarök – súdny deň.

A myslíte, že ma potom čakal zaslúžený odpočinok? Ani nápad! Sotva som našiel Meč leta, už aby som sa vydal pátrať po ďalšej kúzelnej zbrani, stratenom Thorovom kladive...

Viac
14,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 456
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.11.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,68 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Originálny názov Magnus Chase and the Gods of Asgard - Book 2 - The Hammer of Thor
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056403969
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora