Percy Jackson 2 – More oblúd


Rick Riordan

Dobrodružná séria vychádzajúca z gréckej mytológie.

Percy Jackson si už zvykol na to, že nie je obyčajný chalan z New Yorku. Ako syn boha mora Poseidóna patrí do dvoch svetov, ľudského aj mytologického, kde sa to hemží zákernými a krvilačnými obludami. Mnohé z príšer, ktoré donedávna poznal len zo starých gréckych bájí, ho teraz chcú pripraviť o život.

Po nečakane pokojnom školskom roku sa posledný deň pred prázdninami na Percyho zosype celá lavína problémov – hodina telocviku sa zmení na vybíjanú s ľudožrútskymi obrami, kamarát Grover sa dostane do problémov a Táboru polokrvných hrozí zničenie. A tak sa Percy a jeho priatelia vydávajú na ďalšiu nebezpečnú výpravu...

Viac
14,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 304
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.1.2018
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,5 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Originálny názov Percy Jackson & the Olympians – The Sea of Monsters
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056404874
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora