Kroniky Svetakraja 1: Cesta za tajuplný Hvozd


Chris Riddell, Paul Stewart

Prvá časť série Kroniky Svetakraja, ktorá prináša jeden z najkrajších a najpútavejších príbehov v rámci detskej fantasy a ktorá sa už niekoľko rokov teší obľube po celom svete.

Nechajte sa vtiahnuť do tajuplného sveta – sveta lákavo nepreskúmaného a zároveň akosi zvláštne povedomého… Rozprestiera sa v ňom temný Hvozd, kde na každom kroku striehnu krvilačné príšery a rastú neznáme rastliny. Väčšina jeho obyvateľov radšej po celý život nezíde zo známych a bezpečne vyšliapaných chodníčkov. Len chlapec Šľahúň je iný než ostatní. Opúšťa osadu lesných trolov a vydáva sa na nebezpečnú cestu Hvozdom, aby konečne odhalil tajomstvo svojho osudu.

Cesta za tajuplný Hvozd je prvou knihou zo série Kroniky Svetakraja, ktorá prináša jeden z najkrajších a najpútavejších príbehov vo svojom žánri a ktorá sa už niekoľko rokov teší obľube po celom svete.

Viac
10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 296
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 15.11.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,43 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Chris Riddell
Číslo dielu 1
Originálny názov The Edge Chronicles: Beyond the Deepwoods
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056613719
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Multiverzum - Cesta za tajuplný hvozd – Chris Riddell, Eva "Efken" Piarová


Nechajte sa vtiahnuť do tajuplného sveta – sveta lákavo nepreskúmaného a zároveň akosi zvláštne povedomého… Rozprestiera sa v ňom temný Hvozd, kde na každom kroku striehnu krvilačné príšery a rastú neznáme rastliny. Väčšina jeho obyvateľov radšej po celý život nezíde zo známych a bezpečne vyšliapaných chodníčkov. Len chlapec Šľahúň je iný než ostatní. Opúšťa osadu lesných trolov a vydáva sa na neb... Viac

Autor

Chris Riddell

Chris Riddell

Chris Riddell pochádza z Afriky a už od detstva prekvapoval svoje okolie svojim talentom na kreslenie. Jeho otec bol pastor, a aby ho pri omšiach Chris nevyrušoval, vždy dostal papier a ceruzky na kreslenie. Ako ilustrátor stál pri zrode magazínu The Economist a pracoval aj pre týždenník The Observer. Dnes sa venuje nielen ilustrácii, ale aj písaniu. Jeho knižným debutom bola kniha Mr. Underbed.

Zobraziť profil autora